Candidatul Valeriu Munteanu ÎL ACUZĂ pe contracandidatul Ion Ceban că îşi promovează mama în CMC

Valeriu Munteanu, candidatul USB la Primăria Chişinău, îl acuză pe contracandidatul Ion Ceban că îşi promovează mama în Consiliul Municipal Chişinău. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Munteanu spune că socialistul nu este nici serios și nici relevant și nu poate face nimic desinestătător.

"Lui Ion Ceban nu i s-a rupt încă cordonul ombilical

Chiar dacă are aproape 40 de ani și spune că vrea să fie primarul capitalei, socialistul Ion Ceban, și-a inclus (din nou!) mama pe lista de consilieri municipali ai PSRM, chiar sub numărul 8, ca să fie cât mai sigur că mama ajunge în CMC, spre a-l proteja, îndruma și dădăci.

Este penibil acest lucru. Nu cred că am mai văzut vreodată în Republica Moldova sau oriunde în altă parte a lumii, când cineva serios și relevant, care vrea să câștige capitala unui stat, vine la alegeri cu mama de mână. Această faptă de esență feudală a lui Ceban demonstrează că acesta nu este nici serios și nici relevant și nu poate face nimic desinestătător", a menţionat Valeriu Munteanu.

PUBLIKA.MD aminteşte că, astăzi, socialistul Ion Ceban s-a lansat oficial,în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Toate promisiunile candidatului PSRM au fost enunţate în Grădina Publică "Ştefan cel Mare". 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu