Candidatul PSRM la Primaria Chişinău propune proiecte pentru Capitală care deja funcţionează de ani buni

Embed:

Candidatul PSRM la Primaria Chişinău, Ion Ceban, a încercat să uimească din nou alegătorii cu idei inovative pentru a transforma Capitala într-un oraş deştept, doar că a întârziat cu câțiva ani. El vrea ca oamenii să se poată programa online la medic, să plătească facturile pe Internet și tot prin aceeași modalitate să-și înregistreze copii la grădiniță. Cert este că toate aceste inițiative sunt practicate de ani buni în Chişinău. Cu toate acestea, Ceban nu a putut preciza cât ar costa bugetul municipal crearea softurilor inutile.

"Mi-ați spune că există astăzi și înscrierea online la grădiniță, dar cum funcționează pot să vă arăt. Am vorbit cu foarte mulți medici, problema nu este în înscriere, dar în acele cozi care se formează la propriu, fizic. Diferite prețuri sau costuri sunt a acestor sisteme integrate", a menţionat Ceban.

Ion Ceban a mai propus crearea unei platforme online unde locuitorii Capitalei să poată sesiza orice problemă. Această funcție se regăsește deja pe site-ul Primăriei, la rubrica "Alerte". Mai mult, candidatul socialiștilor vrea să creeze și o aplicație pe telefonul mobil cu ajutorul căreia șoferii să-şi poată găsi un loc de parcare. Ce-i drept, Ceban nu ştie, deocamdată, cum să mărească numărul parcărilor.

Candidatul PSRM la Primăria Capitalei are numărul şase în buletinele de vot.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu