Candidatul PNL la şefia Capitalei, Lilia Ranogaeţ, s-a lansat în campania electorală

Embed:

Lilia Ranogaeţ, candidatul Partidului Naţional Liberal la şefia Capitalei, s-a lansat în campania electorală pentru Primăria Capitalei. Ea şi-a anunţat programul electoral, pe acoperişul unei fabrici de textile din oraş, instituţie unde în prezent este director.

Singura femeie care aspiră la fotoliul de primar al Chişinăului spune că printre priorităţile sale sunt diminuarea ambuteiajelor, iar pentru rezolvarea acestei probleme Ranogaeţ crede că trebuie dezvoltată infrastructura din suburbii pentru ca locuitorii Capitalei să se mute acolo, iar astfel oraşul va fi mai liber. 

"Pentru a descărca oraşul noi avem nevoie să facem condiţii în zonele care fac parte a municipiului. Cine nu ar vrea să aibă o căsuţă lângă Chişinău? Înafară de aceasta trebuie de făcut premize pentru dezvoltarea economică a părţilor componente a oraşului Chişinău. În felul acesta oamenii s-ar muta din centrul oraşului în localităţile din suburbie, în acelaşi timp se ca construi centura", a afirmat candidatul PNL pentru Primăria Chişinău, Lilia Ranogaeţ.

În total, la fotoliul de primar al Capitalei aspiră 19 candidaţi. Lilia Ranogaeţ va putea fi găsită în buletinul de vot sub numărul 13. Ea spune că cifra nu o sperie, ba dimpotrivă îi va purta noroc.

Lilia Ranogaeţ are 48 de ani, este economist de profesie şi administrează o fabrică de textile din Chişinău.

Lasă un comentariu