Candidatul PL, Valeriu Munteanu, nu vrea cale ferată în Capitală, dar vrea aeroport şi zonă metropolitană

Embed:

Un oraş fără cale ferată, cu aeroport în proprietatea municipalităţii şi zonă metropolitană. Aşa vrea să arate Capitala candidatul Partidului Liberal la fotoliul de primar, Valeriu Munteanu, care s-a lansat în campania electorală.

"Voi scoate calea ferată ce întretaie municipiul. Voi impune Guvernului să transfere acest teren, din proprietatea, domeniul public al statului, în domeniul privat al municipiului Chişinău", a declarat Valeriu Munteanu, candidatul PL. 

Oamenii nu văd însă cu ochi buni ideea lui Munteanu.

"Trăiesc în Ocniţa, la Nordul Moldovei, cum altfel? Iată am întârziat la microbuz, nu aş avea cu ce mă duce acasă, dar am cale ferată."

"Evident e normal să avem o cale ferată, pentru a avea legătura cu orice oraş şi orice ţară. Este logic."

"Trebuie că oamenii circulă, trebuie să fie. E mai ieftin, de asta."

Valeriu Munteanu mai vrea ca impozitele plătite de locuitorii Capitalei să fie vărsate în bugetul municipal, şi nu în cel naţional.
Candidatul liberalilor le mai promite alegătorilor că va cumpăra troleibuze cu propulsie autonomă pentru locuitorii din suburbii, asta deşi, recent, autorităţile municipale au anunţat că vor lansa o linie de transport electric până la Sângera.

Pentru implementarea programului este nevoie de două miliarde de euro, iar o parte din bani, spune Munteanu, vor fi obţinuţi din impozitele pe care le achită locuitorii municipiului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu