Candidatul PDM Monica Babuc şi-a inaugurat un birou de campanie la Ialoveni şi a primit în audienţă mai mulţi localnici

Embed:

După lansarea oficială în competiţia electorală pentru circumscripţia 22, Monica Babuc şi-a inaugurat un birou de campanie la Ialoveni. Chiar din prima zi, candidatul democrat a primit în audienţă mai mulţi locuitori.

Printre ei a fost şi Valeria Fediuc. Ea s-a plâns pe transportul public din oraş: "O altă problemă este transportul. Suntem în coastele oraşului şi clar că transport tot este mult, dar nu este satisfăcător."

O altă problemă sunt drumurile.

Să discute cu Monica Babuc au venit şi primari din raion.

"Oamenii suferă, pentru că sunt fântânile şi iau fiecare în caznaua lor, au făcut fântâni de canalizare, deci unde se duce, se duce fiecare tot în fântânile cele de unde noi totuşi bem apă", a menţionat Andrei Vîrlan, primarul din Dănceni.

Din circumscripţia numărul 22 face parte şi satul Căpriana din raionul Străşeni, aşa că Monica Babuc a discutat şi cu primarul acestei localităţi.

"Apeductul la noi e pe ultima sută de metri, dar avem de lucru asupra iluminatului stradal, canalizare ceea ce la noi la Căpriana nu există", a declarat Ion Scutaru, primarul din Căpriana.

Candidatul PDM afirmă că este gata să discute despre toate problemele.

"Drumurile şi sistemele de apă şi canalizare, pentru că dacă coborâţi un pic mai jos, la cercul central a oraşului Ialoveni vă veţi confrunta cu problema pe care o avem şi noi în Chişinău. Din păcate un miros prost care vine de la funcţionarea proastă a staţiei de epurare", a precizat Monica Babuc, candidatul PDM în circumscripţia nr. 22, Ialoveni.

Circumscripţia 22 include zece localităţi din Ialoveni, precum şi sate din Străşeni şi Călăraşi. Pe lângă Monica Babuc, în buletinul de vot vor mai fi socialista Lidia Onu, independenta Angela Istrate, reprezentantul partidului Şor - Victor Sănduţă şi exponentul blocului ACUM - Liviu Vovc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu