Când veţi putea cumpăra iPhone 6S şi iPhone 6S Plus

Dacă aşteptaţi cu nerăbdare lansarea noilor iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, câţiva operatori din Germania se pare că ştiu exact când trebuie să staţi la coadă.

În fiecare an, în toamnă, cei de la Apple organizează o conferinţă pentru lansarea noilor iPhone-uri. În mod evident, 2015 nu va fi o excepţie de la regulă, deşi gigantul din Cupertino nu a confirmat exact data pentru evenimentul din acest an. Se pare însă că datele oficiale au ajuns totuşi la câţiva operatori de telefonie, potrivit playtech.ro

Pe sistemul de anul trecut, în luna septembrie ar trebui să ne putem achiziţiona un iPhone 6S sau un iPhone 6S Plus, în funcţie de preferinţă. Pentru că cea de-a noua lună din an reprezintă însă un termen cam vag, un nou raport din Germania vine cu nişte date mult mai precise desprinse din anunţurile ale interne a doi dintre cei trei operatori importanţi din teritoriu.

După conferinţa de anunţare ce va avea loc pe 9 septembrie în San Francisco, achiziţiile din magazine şi livăririle către cei care au comandat telefoanele online vor începe pe 18 septembrie. Având în vedere că Apple dă drumul la precomenzi în vinerea anunţului oficial şi în weekendul următor începe comercializarea, sunt şanse foarte mari ca aceste date să nu fie doar speculaţii.

În ceea ce priveşte detaliile hardware aferente noilor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, acestea ar putea face trecerea la 2GB RAM, vor folosi o ediţie mai puternică a procesorului A9 cu trei core-uri, vor avea camere mai bune, iar display-ului va folosi noua tehnologie Force Touch pe care o puteţi vedea în noile MacBook-uri ale companiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu