Când cuvintele nu îşi mai au rostul. GESTUL EMOŢIONANT făcut de un om fără adăpost, care a găsit 17.000 de dolari pe stradă (VIDEO)

Embed:

Un om al străzii din SUA a donat 17.000 de dolari, bani pe care i-a găsit pe stradă, unei bănci de alimente. Directorul instituției susține că suma poate fi folosită pentru a asigura mult mai multe servicii pentru cei care au nevoie de ajutor. 

Kevin Booth este un om al străzii în statul Washington. El obișnuiește să vină des la banca de alimente pentru a obține mâncare. Recent, a descoperit o pungă cu 17.000 de dolari, fix lângă clădirea instituției.

"S-a aplecat, a ridicat punga, s-a uitat în interior și a văzut că erau bani. El a așteptat o persoană care să deschidă banca de alimente, la ora 07:30 dimineața, și a dat banii persoanei respective. I-a spus că cineva a lăsat banii pentru noi", a spus directoarea băncii de alimente, Anita Miller, potrivit libertatea.ro.

Miller a mai explicat de ce Miller a oferit banii, în loc să îi păstreze pentru el. "A fost o decizie uriașă pentru el, pentru că putea să-i folosească. Totuși, el nu vrea să ia bani care nu îi aparțin, pentru că ar însemna furt, iar el nu fură", a adăugat femeia. Ulterior, staff-ul băncii de alimente a sunat la poliție. Banii au fost luați de oamenii legii, în speranța că cineva îi va ridica, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, după 90 de zile, banii s-au întors la instituția de caritate. 

Astfel, după 90 de zile, banii s-au întors la instituția de caritate. Booth a spus poliției că a știut că dacă dă banii băncii de alimente, mai mulți oameni vor avea de beneficiat decât el. "Sunt mulți oameni care i-ar fi luat. Eu nu sunt genul acela de persoană", a declarat Booth. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu