Când a fost premier, Maia Sandu nu a mâncat la cantina Guvernului. Care este motivul şi cine i-a preparat bucatele

Liderul PAS, Maia Sandu, a acordat un interviu vloggerului Dorin Galben, în care a răspuns la mai multe întrebări despre viaţa personală. 

Întrebată, unde se alimenta Maia Sandu când era premier, aceasta a spus că a evitat să meargă la cantina Guvernului, deoarece mâncarea nu este destul de bună. "Nu a fost cea mai grozavă mâncare de-a lungul timpului, dare eu sunt norocoasă, am mătuşi care ţin la mine şi în toată ziua mătuşile mele îmi trimiteau mâncare la Guvern", a explicat Sandu.  

Liderul PAS a răspuns şi la întrebarea despre nunţile din Moldova. Aceasta a declarat că tradiţia moldovenilor de a cheltui bani pentru petreceri este una inutilă. 

"Uneori în Republica Moldova se cheltuie pe nunţi atât de mulţi bani, încât membrii familiei trebuie să lucreze câţiva ani pentru ca să întoarcă datoriile pentru aceste nunţi", a spus Maia Sandu. 

Maia Sandu susţine că a încercat să înfieze un copil, dar nu i-a reuşit pentru că procedura este una prea complicată. Totodată, aceasta nu regretă că a dedicat o bună parte din viață carierei și nu familiei. Liderul PAS consideră că nu este posibil să acorzi destul timp familiei şi să faci politică. "Nu cred că este tare ușor… undeva, oricum trebuie să renunți la ceva". 

 

 

loading...

Lasă un comentariu