Cancelarul german Angela Merkel a calificat situaţia politică din România drept "inacceptabilă"

Embed:

Situaţia politică din România a atras atenţia comunităţii internaţionale. Premierul de la Bucureşti, Victor Ponta, a fost comparat, pe un blog al Finanical Times, cu omologul său ungar Viktor Orban, care ar fi centralizat toată puterea în mâinile partidului său.

Despre situaţia din România scrie astăzi şi Adevărul. Potrivit publicaţiei, cancelarul german Angela Merkel a calificat situaţia drept "inacceptabilă". În replică, premierul Victor Ponta a declarat că nu oficialul de la Berlin va vota, la referendumul de pe 29 iulie, pentru demiterea lui Traian Băsescu, ci poporul român. Iar "ceea ce vor vota românii nu poate fi schimbat de nimeni".

Daily Mail relatează despre un caz şocant, care a avut loc pe un aeroport din Emiratele Arabe Unite. Nemulţumiţi că autorităţile nu le-a permis să iasă din aeroport din cauza bebeluşului lor care nu avea viză şi paşaport, un cuplu de egipteni au decis să îl bage într-o valiză. Micuţul a fost descoperit în timpul scanării valizei.

Barack Obama a reluat apelul de a elimina facilităţile fiscale pentru cei mai înstăriţi dintre americani, un subiect sensibil cu mai puţin de patru luni înainte de prezidenţiale, scrie Associated Press. Obama doreşte ca persoanele care câştigă peste 250.000 de dolari pe an să nu mai beneficieze de aceste înlesniri, iniţiativă care întâmpină opoziţia republicană din Congresul american.

Şeful Armatei Ruse începe, astăzi, o vizită de trei zile în Statele Unite scrie agenţia de presă RIA Novosti. Vizita generalului Nikolai Makarov se va axa pe planurile de apărare anti-rachetă americane, se arată într-un comuniat al Ministerului rus al Apărării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu