Campionul mondial la cliff diving, Artiom Silcenko, face spectacol în Spania

Embed:

Campionul mondial la cliff diving, rusul Artiom Silcenko a făcut spectacol în etapa a şasea din acest sezon. El a câştigat categoric competiţia care s-a desfăşurat în Spania, învângându-l pe principalul contracandidat la titlul mondial, Gary Hunt.

Artiom Silcenko a câştigat penultima etapă a Mondialului de Cliff Diving, care a avut loc în oraşul spaniol Bilbao. Rusul a obţinut a doua victorie în acest sezon, iar de această dată a fost mai bun decât britanicul Gary Hunt şi a primit din partea juriului 522 de puncte.

Ultima treaptă a podiumului a completat-o polonezul Kris Kolanus. David Colturi a ocupat locul patru, iar Blake Aldridge locul cinci. Unul dintre cei mai titraţi sportivi, columbianul Orlando Duque s-a clasat doar pe locul şase.

Cei 14 sportivi care au participat la această competiţie au sărit de la o înălţime de 28 de metri.

Cu o etapă înainte de final, Gary Hunt a rămas lider în clasamentul general, acumulând 910 puncte. Britanicul este urmat de Artiom Silcenko, care are 680 de puncte. Pe locul trei este Steven LeBoue, care are cu 20 de puncte mai puţine decât al doilea clasat.

Ultima etapă a Campionatului Mondial de Cliff Diving va avea loc în Mexic, pe 19 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu