Campionii olimpici au impresionat publicul prezent la o nouă ediţie a Ligii de Diamant

Embed:

Campionii olimpici au impresionat publicul prezent la o nouă ediţie a Ligii de Diamant. Printre eroii ediţiei de la Birmingham au fost favoritul local Mo Farah, neo-zeelandeza Valerie Adams sau Kirani James, din Grenada.

Campioana olimpică din 2008, Dawn Harper-Nelson, din SUA, s-a impus în proba de 100 metri garduri. Sportiva a întrecut-o pe campioana mondială Brianna Rollins şi pe campioana olimpică din 2012, Sally Pearson.

Favoritul publicului, dublul campion olimpic, Mo Farah s-a impus în proba de trei mii de metri cu un timp de opt minute şi şapte secunde, stabilind şi un nou record al Marii Britanii.
 
Un alt campion olimpic, câştigătorul competiţiei de 400 de metri de la Olimpiada de la Londra, Kirani James, din Grenada, s-a impus în aceeaşi probă şi la Birmingham.
 
În acelaşi timp, campionul olimpic la 800 de metri, kenyanul David Rudisha, s-a impus într-o probă mai puţin obişnuită, de 600 de metri, care a fost organizată la evenimentul englez.
 
În competiţia feminină de aruncarea greutăţii s-a impus Valerie Adams, din Noua Zeelandă care a câştigat al 55-lea concurs oficial consecutiv şi a rămas neînvinsă în ultimii patru ani. Dubla campioană olimpică şi proaspăta campioană la Cupa Comunităţii a aruncat greutatea la distanţa de 19,96 metri.
 
Următoarea etapă a Supercircuitului Liga de Diamant va avea loc pe 28 august, în oraşul elveţian Zurich, iar etapa finală a sezonului este programată pe 5 septembrie, la Bruxelles.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu