Campionii mondiali au revenit la Paris. Fotbaliștii, întâmpinați cu urale și stegulețe, iar avionul a fost udat cu apă (VIDEO)

Embed:

Noii campioni mondiali la fotbal au ajuns luni după-amiază la Paris. Elevii lui Didier Deschamps au avut parte de o primire de gală pe aeroportul Roissy, informează cotidianul francez Le Parisien, citează digisport.ro.

Fotbaliștii au fost întâmpinați la aeroportul din Paris cu urale și stegulețe de angajații unității, iar avionul a fost udat cu apă de pompieri la aterizare.

Primul care a coborât din avion a fost căpitanul Hugo Lloris, care ținea în mână trofeul Cupei Mondiale. După portarul lui Tottenham, din avion au coborât pe rând președintele federației Noel Le Graet, selecționerul Didier Deschamps și ceilalți jucători. 

Eroii Franței au fost întâmpinați pe aeroport cu melodia "I will survive". În tot acest timp, suporterii, care nu au ajuns la aeroport s-au adunat pe celebrul bulevard Champs-Elysees, acolo unde vor ajunge și campionii mondiali. Aceștia vor merge, apoi, la Palatul Elysee, unde vor fi primiți de preşedintele Emmanuel Macron.  

Amintim că francezii sunt în extaz după victoria obţinută la Campionatul Mondial. Mii de oameni au sărbătorit în stradă sau în baruri până noaptea târziu. 

În semn de mulţumire pentru victoria obţinută, pe Arcul de Triumf de pe bulevardul Champs Elysee a fost proiectat un cocoş, simbolul echipei naţionale, precum numele şi pozele fotbaliştilor. 

Meciul din finala competiţiei a fost urmărit cu sufletul la gură de la tribuna oficială de Emmanuel Macron şi liderul croat Kolinda Kitarovic.

După anunţarea scorului oficial, liderul de la Elysee a îmbrăţişat-o cordial pe preşedinta de la Zagreb. Ulterior, preşedintele francez a mers în vestiarul fotbaliştilor pentru a-i felicita.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu