Campionatul veteranilor MAI la pescuit la cea de a 4-a ediție

Veteranii Ministerului Afacerilor Interne din raionul Cahul au participat la a 4-a ediție a Campionatului veteranilor MAI la pescuit. 
Evenimentul a avut loc în localitatea Crihana Veche, acolo unde 185 de foști angajați din cadrul structurilor MAI și-au încercat puterile la pescuit.

Astfel, ministrul Afacerilor Interne a fost prezent la înmânarea diplomelor pentru participanți, alături de Președintele Asociației veteranilor, Alexei Armaș și alți conducători ai serviciilor MAI din această regiune.

La finalul competiției, ministrul Alexandru Jizdan a adus felicitări veteranilor pentru organizarea acestui frumos eveniment, care a servit drept motiv pentru o nouă revedere a foștilor lucrători din cadrul sistemului. Totodată, ministrul a vorbit despre
Acțiunile organizate de Minister, care sunt focusate pe întărirea relațiilor cu veteranii, reiterând deschiderea pentru dialog și implicare în soluționarea problemelor.

Președintele Organizației de veterani, Alexei Armaș a mulțumit conducerii MAI pentru suportul oferit veteranilor din toată țara și pentru tradițiile implementate în ultimii ani, care vor ajuta la formarea unei unități puternice a foștilor angajați, exemplu pentru noua generație. 

Conform rezultatelor, locul III a fost ocupat de echipa veteranilor din Cimișlia, locul II Cantemir și locul I Leova, fiind menționați cu diplome din partea Asociația veteranilor și pensionarilor  MAI.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu