Campionatul spaniol: Antoine Griezmann a fost declarat cel mai bun fotbalist al sezonului

Embed:

Atacantul francez al lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, a fost declarat cel mai bun fotbalist al sezonului 2015/2016 din campionatul spaniol.

Desemnarea a fost făcută în cadrul unei gale de la Valencia. În sezonul trecut francezul a înscris 22 de goluri și a oferit 5 pase decisive.

Griezmann își completează astfel colecția de trofee, după cele de cel mai bun jucător și de golgheter al EURO 2016, unde a fost vicecampion continental cu naționala Franței.

Vedeta Barcelonei Lionel Messi a fost ales cel mai bun atacant din campionatul Spaniei, iar uruguayanul Luis Suarez a fost cel mai bun golgheter cu 40 de goluri.

Coechipierul lui Griezmann de la Atletico, uruguayanul Diego Godin, a fost desemnat cel mai bun fundaș din La Liga, în timp ce croatului Luka Modric de la Real Madrid i-a revenit titlul de cel mai bun mijlocaș.

Componenții clubului Atletico Madrid au mai cucerit și alte trofee, antrenorul Diego Simeone fiind desemnat cel mai bun tehnician, iar slovenul Jan Oblak - cel mai bun portar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu