Campionatul Mondial din Africa de Sud este şi o competiţie a taţilor şi a fiilor

Embed:

Naţionalele care participă la Cupa Mondială din Africa de Sud au în componenţe membri de familie! La acest turneu final, doi taţi şi doi fii împart vestiarul a două selecţionate.

Bob Bradley este antrenorul Statelor Unite şi îl are în lot pe fiul său, Michael, care deja a reuşit să marcheze un gol pentru americani în meciul cu Slovenia. Michael a început să joace fotbal la Universitatea din Princeton, unde l-a avut ca antrenor tot pe tatăl său. Acesta a mai jucat pentru MetroStars, Heerenveen şi Fulham. Acum Bradley evoluaează la Borussia Monchengladbach.

Aceeaşi situaţie este şi la slovaci, antrenorul Vladimir Weiss, îl are în echipă tot pe fiul său ce poartă acelaşi nume. Vladimir junior şi-a început cariera la Inter Bratislava. Iar în 2006 s-a transferat în Premier League la Manchester City. Pentru națională acesta a jucat un singur meci.

Moldova, deşi nu participă la Cupa Mondială nu avut niciun tehnician care să-şi convoace vreun fiu la echipa naţională. Ion Caras l-a antrenat pe fiul său Dinu, la Zimbru Chişinău. Iar Semion Altman tot la galbe- verzi pe Ghenadie Altman. Cel mai cunoscut cuplu tată-fiu în Campionatul Moldovei a fost familia Kuciuk de la Sheriff.

Lasă un comentariu