Campionatul Moldovei la ciclism: Alexandr Braico şi Sergiu Ciobanu şi-au confirmat statutul de favoriţi

Embed:

Campionatul Moldovei la ciclism s-a încheiat fără mari surprize! Alexandr Braico şi Sergiu Ciobanu şi-au confirmat statutul de favoriţi şi s-au impus la cursa de circuit şi, respectiv, cea de contratimpi.

Campionatul Moldovei la ciclism s-a desfăşurat timp de două zile, la patru categorii de vârstă: cadeţi, juniori, tineret şi seniori. Pentru prima dată, cursa de contratimpi s-a desfăşurat prin Chişinău. La seniori, competiţia a fost câştigată de Sergiu Ciobanu. În cursa de circuit, la aceeaşi categorie, campion naţional a devenit Alexandr Braico.

"Am obţinut foarte greu această victorie. În anii precedenţi am ocupat doar locul doi, iar acum, în sfârşit, m-am clasat pe primul loc şi sunt foarte fericit", a declarat Braico.

Câştigătorii competiţiei au primit cupe şi medalii, dar şi un premiu bănesc în valoare de 700 de lei. Totodată, campionii naţionali vor reprezenta Moldova la Campionatul European din acest an, care se va desfăşura în Cehia.

"Chiar dacă a fost o căldură insuportabilă, au reuşit să învingă cei mai buni ciclişti. Acum putem să ne pregătim liniştit de Campionatul European", a menţionat preşedinte FM de ciclism, Andrei Cimili.

La Campionatul Naţional de ciclism din acest an au participat 120 de sportivi din toată ţara.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu