Campionatul Franţei: Paris Saint-Germain - Saint-Ettiene, scor 1:0

Embed:

Meci nebun în ultima etapă din acest an a Campionatului Franţei. Campioana Lille a încheiat la egalitate partida de pe teren propriu cu Nice şi a terminat anul pe locul trei. Lider este Paris Saint-Germain, care a învins formaţia Saint-Ettiene, profitând şi de eşecul surprinzător al lui Montpellier pe terenul nou-promovatei Evian Thonon.

Partida dintre Lille şi Nice s-a încheiat la egalitate, scor 4-4. Civelli a deschis scorul pentru Lille cu un autogol în minutul 9, însă tot el s-a revanşat în minutul 16 şi a egalat. Joe Cole a marcat pentru 2-1, însă Djadjedje a schimbat situaţia cu o dublă în minutele 35 şi 45.

Hazard a reuşit să înscrie şi să egaleze la 3, pentru ca Belmont să facă 4-3 în minutul 88. Bucuria campionilor din Franţa n-a durat decât două minute, pentru că Nice a revenit din nou şi a egalat dramatic, prin Clerc, în al patrulea minut de prelungiri. Lille a încheiat prima parte a campionatului pe locul trei.

Paris Saint-Germain a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Saint-Etienne, în ultima etapă din acest an din Campionatul Franţei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bodmer, în minutul 32. Parizienii au urcat pe prima poziţie a clasamentului după ce fostul lider, Montepellier, a pierdut în deplasare cu Evian, scor 2-4.

Într-un alt meci, Lyon a pierdut surprinzător în deplasare în faţa celor de la Valencienne, scor 0-1, după un autogol lui Aly Cissokho.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu