Campionatul Franţei la fotbal: Lille e la un pas de titlu

Embed:

Lille este în proporţie de 99 la sută noua campioană a Franţei la fotbal, după ce formaţia antrenată de Rudy Garcia a câştigat cu 1-0 meciul din etapa a 35-a jucat cu Sochaux. Pentru a cuceri cel de-al treilea titlu din istorie, Lille mai are nevoie de un punct în ultimele două etape.

În partida disputată de Lille pe teren propriu cu Sochaux, ivorianul Gervinho a marcat unicul gol al partidei, în minutul 53, cu un şut din interiorul careului, după o pasă primită de la Moussa Sow. Lille are un avans de şase puncte faţă de Marseille şi mai are nevoie de un punct în ultimele două meciuri cu PSG şi Rennes, pentru a cuceri cel de-al treilea titlu din istorie.

Într-o altă partidă din cadrul etapei a 35-a, Bordeaux a învins pe Stade Chaban Delmas, PSG şi a împiedicat formaţia din capitala Franţei să treacă pe locul trei în clasament, ultimul care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Diabete a marcat în minutul 6 din lovitură de pedeapsă golul care a adus toate cele trei puncte celor de la Bordeaux.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu