Campionat INEDIT în Capitală! Mai mulţi esteticieni s-au întrecut în epilarea cu zahăr

Embed:

Concurs mai puţin obişnuit în Capitală. Mai mulţi esteticieni şi-au demonstrat abilităţile în epilarea cu zahăr şi s-au întrecut în cele mai fine lucrări.

Timp de o oră participanţii au trebuit să epileze mai multe părţi ale corpului. Iar pentru ca atmosfera să fie una relaxantă, încăperile au fost amenajate cu lumânări şi flori, iar munca a decurs pe fundalul muzicii.

Membrii juriului au stat cu ochii pe mâinile meşterilor, aşa că emoţiile au fost mari, după ce juriul a anunţat că totul este contracronometru.

Competiţia s-a desfăşurat în cadrul unui festival de frumuseţe care are loc în Capitală. Tatiana Lasi a venit din oraşul Ungheni şi este una dintre concurentele care au primit cele mai multe laude din partea juriului. 

"A fost foarte emoţionant. Până în momentul de faţă o epilare mai bio, mai non-traumatică încă nu există", a spus participanta.

Iar pentru ca modelele să nu fie stresate din cauza procedurii mai puţin plăcute, în încăpere a fost creată o atmosferă relaxantă.

Din juriu au făcut parte specialişti în arta epilării din România, Ucraina, Kazahstan, Rusia şi Italia.

"Meşterii au lucrat bine, cu excepţia câtorva. La sugaring, dacă nu se respectă tehnica, procedura se transformă în epilare cu ceară, dar cu zahăr în mână", a menţionat Voronţăv Roman, juriu din Federaţia Rusă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu