Campioana NBA, San Antonio Spurs, în vizită la Casa Albă! Barack Obama s-a pus pe glume

Embed:

Campiona din NBA, San Antonio Spurs a fost în vizită la Casa Albă! Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama i-a felicitat pe baschetbalişti pentru performanţa obţinută, însă mai în glumă mai în serios a declarat că este fan al echipei Chicago Bulls.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a invitat la Casa Albă pe campionii Ligii Nord-Americane de baschet, jucătorii formaţiei San Antonio Spurs pentru a celebra titlul câştigat în luna iunie a anului trecut.

Baschetbaliştii i-au înmânat preşedintelui american o minge cu autografele tuturor jucătorilor din echipă, dar şi un tricou. Barack Obama le-a mulţumit jucătorilor după care s-a pus pe glume.

"Recunosc că sunt fanul echipei Chicago Bulls. Niciodată nu mi-a fost uşor atunci când la Casa Albă vine să celebreze o altă echipă. Asta e tot ce pot face. Chiar trebuie să recunosc că e greu să nu simpatizezi o echipă cum e Spurs", a declarat președintele SUA, Barack Obama.

"Aş dori să-i mulţumesc preşedintelui, dar și tuturor oamenilor care sunt aici. Este cu adevărat o onoare să fiu aici, iar cel mai important e că am ajuns la Casa Albă împreună cu aceşti băieţi", a menționat antrenorul echipei San Antonio Spurs, Greg Popovich.

În 2014, San Antonio Spurs şi-a adjudecat cel de-al cincilea titlu în Liga Nord-Americană de baschet din istorie şi primul după o pauză de şapte ani.

Spurs a învins în finală Miami Heat cu scorul  general de 4-1.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu