Campioana mondială la fotbal, echipa naţională a Franţei, va veni la Chişinău

Embed:
Campioana mondială la fotbal, echipa naţională a Franţei, va veni la Chişinău. "Cocoşii galici" sunt adversarii reprezentativei țării noastre în preliminariile Campionatului European din 2020. "Tricolorii" vor juca în premieră cu o campioană mondială en-titre. Conform tragerii la sorţi desfășurate la Dublin, echipa noastră a fost repartizată în grupa H şi, pe lângă Franţa, se va mai confrunta cu Islanda, Turcia, Albania şi Andorra. 

Anglia este favorita grupei A, din care mai fac parte Cehia, Bulgaria, Muntenegru şi Kosovo. În grupa B au fost repartizate echipele naţionale ale Portugaliei, Ucrainei, Serbiei, Lituaniei şi Luxemburgului.

Olanda şi Germania vor fi adversare în grupa C. Cele două reprezentative de top vor concura cu Irland de Nord, Estonia şi Belarus. Grupa D este una mai echilibrată valoric. Pentru calificarea la EURO-2020 se vor încleșta Elveţia, Danemarca, Irlanda, Georgia şi Gibraltarul. 

Vicecampioana mondială, Croaţia, a nimerit în grupa E, alături de Ţara Galilor, Slovacia, Ungaria şi Azerbaidjan. Echipa naţională a României face parte din grupa F şi va juca cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

Polonia, Austria, Israelul, Slovenia, Macedonia și Letonia fac parte din grupa G, iar Belgia, Rusia, Scoţia, Cipru, Kazahstanul şi San Marino - din grupa I.

Italia este favorita grupei J, având drept partenere de întrecere Bosnia şi Herţegovina, Finlanda, Grecia, Armenia şi Liechtensteinul. 

Preliminariile Campionatului European din 2020 vor începe în luna martie a anului viitor şi se vor încheia în noiembrie. La turneul final se vor califica primele două clasate din fiecare grupă.

Meciurile reprezentativei Republicii Moldova vor fi televizate în direct şi în exclusvitate de posturile PRIME şi CANAL 3.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu