Campioana Moldovei, Milsami a rămas fără antrenor! DE CE şi-a dat demisia Iurie Osipenco

Embed:

Campioana Moldovei, Milsami a rămas fără antrenor! Iurie Osipenco şi-a dat demisia după ce formaţia din Orhei a pierdut surprinzător meciul cu Speranţa Nisporeni.

După ce Milsami nu a obţinut nicio victorie în ultimele patru etape din Divizia Naţională, Iurie Osipenco a decis să părăsească formaţia cu care a câştigat titlul în sezonul trecut. Tehnicianul a luat această decizie după ce Milsami a pierdut la Nisporeni meciul cu Speranţa, scor 0-1.

"Vreau să spun că acesta a fost ultimul meu meci în calitate de antrenor al echipei Milsami. Asta deoarece e greu să lupţi nu numai cu ceea ce ţine de fotbal, dar şi cu ceea ce se întâmplă în culise. Nu vreau să zic nimic mai mult, pur şi simplu e foarte greu", a declarat Iurie Osipenco. 

Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 12, prin fundaşul Ghenadie Ochincă. În urma acestui succes, Speranţa a urcat pe locul patru în clasament, iar Milsami a ajuns pe poziţia a şaptea.

Zaria a fost aproape de o altă surpriză în această etapă. Formaţia din Bălţi a remizat în deplasare cu Dacia, scor 1-1. Zaria a deschis scorul prin Pisoţkii în minutul 59, însă gazdele au egalat peste un sfert de oră după golul lui Zaghinailov.

Saxan Ceadîr-Lunga rămâne fără victorie în actuala ediţie a campionatului. "Coţofenele" au pierdut meciul de acasă cu Dinamo Auto, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Vadim Cemârtan în repriza a doua.

Sheriff rămâne lider în Divizia Naţională după ce a învins sâmbătă Academia cu scorul de 3-1. Zimbru a urcat pe locul doi, în urma victoriei obţinute în faţa formaţiei Petrocub Hânceşti, scor 2-1.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu