Campioana Albaniei a ajuns la Chişinău. Este decisă să se califice în turul trei preliminar al Ligii Europei

Campioana Albaniei Partizani este decisă să se califice în turul trei preliminar al Ligii Europei. Clubul din Tirana a ajuns la Chişinău şi urmează să desfăşoare antrenamentul oficial înaintea partidei retur cu Sheriff. Partizani are nevoie doar de victorie în confruntarea cu "viespile", după ce a fost învinsă în tur cu scorul de 0-1.

Singurul gol a fost înscris atunci de camerunezul Robert Ndip Tambe. Franco Lerda, tehnicianul italian al celor de la Partizani, va putea miza în disputa de la Tiraspol pe toţi fotbaliştii săi.

"Cu siguranţă va fi un meci frumos. Nu am avut cea mai bună prestaţie în partida de la Tirana. La ora meciului vom fi pregătiţi sută la sută. Sper să obţinem scopul nostru care este calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei", a spus atacantul Partizani Tirani, Joseph Ekuban.

În lotul campioanei Albaniei se află şi fotbalistul român Deian Boldor. Fundaşul de 24 de ani a mai evoluat la cluburile Bologna, Hellas Verona, Montreal Impact şi Foggia Calcio.

"Avem toate cărţile în mâină pentru a veni aici, a câştiga meciul şi a obţine calificarea. Asta ne dorim şi cred că aşa e mai bine pentru toată lumea, să gândim pozitiv. În fotbal orice e posibil, important e să dai totul după aia vedem ce se va întâmpla", a spus fundaşul Partizani Tirana, Deian Boldor,

Confruntarea de la Tiraspol va fi condusă de la centrul terenului de croatul Igor Paiaţ. Arbitrii asistenţi vor fi Bojan Zabeniţa şi Vedran Durac.
Partida dintre Sheriff Tiraspol şi Partizani Tirana se va desfăşura pe 1 august, cu începere de la ora 20:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu