Campania Silviei Radu, Fă ceva bun pentru Chişinău, continuă. În sectorul Ciocana va fi amenajat un teren sportiv

Embed:

În curtea unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei a început construcţia unui nou teren sportiv. Acesta va fi amenajat în cadrul campaniei  „Fă ceva bun pentru Chişinău” iniţiate de candidatul independent, Silvia Radu. 

Instalarea acestuia este efectuată de către un agent economic din zonă care pe lângă terenul de joacă a amenajat şi câteva bănci, unde oamenii se vor putea odihni. 

Locuitorii blocurilor din preajmă spun că iniţiativa este foarte bine venită, pentru că până acum pe acest loc creşteau tufari si se aduna mizerie.

" Îmi pare bine că se face ceva pentru copii, se face ceva pentru oameni, pentru ţară."

"E bine. De cât să stea aici să bea bere, mai bine să aibă cu ce se ocupa."

"Minunat, se străduie să facă pentru copii. E normal tot, e bine."

Agentul economic care a decis să amenajeze terenul sportiv spune că acesta nu este unicul proiect în care este implicat.

" Noi tindem ca oraşul nostru să fie un oraş prosper. Împreună a fost luată decizia de a construi un teren sportiv, au fost instalate şi bănci pentru locatarii din preajma blocurilor", a spus Natalia Bacsan, agent economic.

"Mă bucur foarte mult că acastă campanie continuă şi copii din această curte vor avea ocazie să practice atât fotbalul cât şi voleiul. Şi de ce nu , poate vom avea viitori campioni care se vor antrena aici pe viitor", a menţionat Silvia Radu, candidat independent la funcţia de primar al Capitalei.

Până acum, în cadrul campaniei „Fă ceva bun pentru Chişinău” agenţii economici au contribuit la amenajarea a două terenuri de joacă şi a fost vopsit un terenul de joacă la o grădiniţă. De asemenea au instalat aparate de aier condiţionat la Casa de Cultură din Tohatin şi s-au plantat flori în centrul Capitalei.

Lasă un comentariu