Campania Publika TV "Fii atent la drum. Eşti aşteptat acasă!" pusă în discuţie la şedinţa Primăriei. Ce spune Chirtoacă

Şedinţa de astăzi a serviciilor Primăriei a început cu analiza situaţiei din traficul rutier. Primarul general, Dorin Chirtoacă, a salutat campania  Publika TV "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!", însă a menţionat că problema din trafic nu este lipsa indicatoarelor, ci lipsa de responsabilitate a şoferilor şi a pietonilor.

"Eu sunt de acord că trebuie să instalăm mai mult marcaj, dar cum se explică faptul că în ultimul an avem mai multe indicatoare rutiere şi un număr mai mare de accidente", a întrebat primarul.

Totodată, Chirtoacă a menţionat că lipsa de responsabilitate a şoferilor, dar şi a pietonilor este cea mai mare problemă a traficului rutier din Chişinău.

De asemenea, Dorin Chirtoacă a îndemnat colaboratorii poliţiei să cheme mass-media atunci când sunt prinşi şoferi, care încalcă regulamentul de circulaţie. "Este o informaţie de interes pentru societate. Vreau o abordare europeană din partea instituţiilor publice", a punctat edilul Chişinăului.

Amintim că, Publika TV a lansat campania "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă!". Scrieţi-ne mesajele voastre pe fiiatent@publika.md sau sunaţi-ne la 81-55-55 sau 804-804. Care sunt cele mai grave probleme din trafic cu care vă confruntaţi în localitatea voastră? Spuneţi-ne unde nu sunt treceri pietonale, dar este nevoie de ele, iar noi vom veni să le desenăm.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu