Campania Publika TV continuă! Elevii unui liceu din Capitală au învăţat cum trebuie să se comporte în traficul rutier

Embed:

Campania Publika TV "Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă." sensibilizează tot mai multă lume. Mai mulţi elevi dintr-un liceu din Capitală au mers astăzi la sediul Uniunii Conducătorii Auto, unde au învăţat de la reprezentanţii Poliţiei Rutiere cum trebuie să se comporte în trafic şi care sunt cele mai importante reguli de circulaţie pe care trebuie să le respecte.

Lecţia a durat aproape jumătate de oră, timp în care micuţii au învăţat şi cum să se comporte în transportul public. La vârsta lor, copiii ştiu deja cum se comportă în trafic şoferii.

"Ei merg la roşu şi beau alcool înainte de a fi la volan. Ei atunci încalcă foarte mult regulile", a declarat un elev.

Potrivit oamenilor legii, în prezent educaţia rutieră a devenit o necesitate.

"Ţinând cont de rata traumatismului infantil, datele statistice arată sporirea accidentelor cu implicarea copiilor ", a menţionat şefa Serviciului de presă al Poliţiei Rutiere, Dana Andronic.

Lecţiile au fost organizate de Uniunea Conducătorilor Auto, care a salutat campania iniţiată de Publia TV - Fii atent la drum! Eşti aşteptat acasă.

"Faceţi o treabă foarte bună, un lucru minunat. "I-am văzut pe aceşti copii, viitorul acestei ţări. Din păcate, în fiecare an mor foarte mulţi copii în accidente de circulaţie",  a menţionat preşedintele Uniunii Conducătorilor Auto, Vladimir Bala.


De la începutul anului s-au produs aproape 500 de accidente rutiere în care au fost implicaţi copii, dintre care 29 au murit, iar 543 au fost răniţi.

Partenerul Campaniei:


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu