Campania "Paștele pentru fiecare": Mai mulţi deputaţi democraţi s-au alăturat acţiunii

Embed:

Fapte bune în ajunul sfintelor Sărbători de Paște. Deputații democraţi s-au alăturat şi ei campaniei "Paștele pentru fiecare", pentru a ajuta familiile nevoiașe din țară, o acţiune lansată de Partidul Democrat.

Astfel, aleșii poporului au donat bani şi produse alimentare pentru a aduce fericire în casele oamenilor nevoiaşi.

"Este o acțiune de solidaritate cu moldovenii, cu cetățenii țării. Toți cei care ar avea nevoie să simtă un umăr, o mână, o rază de lumină, o căldură a sufletului", a spus președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu. 

Deputații PDM au scopul de a aduna cât mai mulți bani ca să cumpere alimente pentru mai multe familii nevoiașe.

"Înainte de sărbătorile creștine suntem cu gândul, cu cuvântul și cu fapta pentru cei mai triști ca noi. Cei care au un trai greu de viață. Cei care așteaptă ajutorul celor care pot", a spus deputatul PDM, Valentina Stratan. 

Campania socială "Paştele pentru fiecare" a fost lansată în data de 19 aprilie și va dura până la Paște.

"Este foarte important ca în aceste sfinte sărbători de Paște să fim alături de cei care au nevoie poate mai mult ca noi de acest suport, de această atenție. Să le facem și lor viața puțin mai veselă, mai organizată", a spus deputatul PDM, Eugen Nichiforciuc.

La ultimele două campanii sociale, democraţii au adunat aproximativ 800.000 de lei, care au ajuns la peste 700 de familii din țară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu