Campania "O nouă viaţă": Mii de mame au fost ajutate de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss"

Embed:

Aproape 3.000 de cutii cu produse de primă necesitate au fost oferite nou-născuţilor de la maternitatea Institutului Mamei şi Copilului din Capitală. Darurile au fost făcute în cadrul campaniei sociale de susţinere a tinerelor familii "O nouă viaţă", iniţiată, acum jumătate de an, de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". 

Scutece, creme, biberoane, o saltea şi multe altele produse au primit în dar proaspetele mămici care au născut la Institutul Mamei şi Copilului.

Fondatorul "Edelweiss", Vlad Plahotniuc a declarat că susţinerea familiilor este una dintre prioritățile sale şi că asemenea campanii vor continua.

"Am o preocupare deja cu mămicile cu copii. E o prioritate proiectul acesta social. În general devine pentru mine deja un proiect personal, de aceea în afară de reparaţie, deja eu şi cu colegii de la fundaţie ne-am propus să facem acest cadou. Mi-au spus că e foarte util, nu mă pricep, dar o să vedeţi şi o să spuneţi", a declarat fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc

Gestul a fost apreciat de mămicile care au primit produsele extrem de necesare în primele luni de viaţă ale copilului. Fericirea de pe chipurile lor motivează şi mai mult echipa Fundaţiei "Edelweiss" să continue proiectul.

Campania "O nouă viaţă" a fost lansată pe data de 12 iulie a anului trecut. Cutiile cu produse pentru bebeluşi vor fi oferite de fundaţie până pe 12 iulie a acestui an.

Iniţiativa este inspirată din programe de sprijin pentru mame şi copii, derulate de mai mult timp în state precum Finlanda şi Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu