Campania O nouă viață, la Râşcani. Proaspetele mămici s-au bucurat de cutiile cadou oferite de Fundaţia Edelweiss

Embed:
Echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss le-a urat Bun venit pe lume şi nou-născuţilor de la maternitatea din oraşul Râşcani. În cadrul campaniei O nouă viață reprezentanții fundației le-au oferit mămicilor tradiționala cutie cu produse pentru îngrijirea bebeluşilor. Cu daruri s-a ales şi familia Rabiciuc în care s-a născut cel de-al treilea copil.

"Vasilică, cum o cheamă? Catiușa, așa îi spune! – Văd lacrimi în ochii bunicuței. A apărut o minune în familia dumneavoastră. – Desigur! O fetiță!"

Echipa Edelweiss a prezentat şi produsele din cutia-cadou.

"Uite ce haină frumoasă, uite încă unul, două body-uri de același fel, uite ce ciorapi și plapumă."

"Suntem mulțumiți și foarte bucuroși că sunt oameni cu suflet mare. Ne bucurăm că echipa "Edelweiss" se implică și ajută", a spus Alexandru Rabiciuc, tată.

Proaspetele mămici se bucură că darurile le vor fi de mare ajutor.

"Aveți pamperși, aspirator nazal, niște pelinci de unică folosință, aveți body-uri cu mâneca scurtă, cu mâneca lungă și prima jucărie a copilașului dumneavoastră. – Mulțumesc!"

" Cadourile acestea sunt tare bune și tare sunt binevenite, fiindcă fiecare mamă ar dori să aibă un cadou, ceea ce e necesar pentru copii și eu îi mulțumesc Fundației Edelweiss pentru așa cadou. "

"Chiar le mulțumesc frumos. Foarte frumos din partea lor!"

"Sunt convins că suportul necesar la externarea bebelușilor este un punct, care s-ar nota cu zece cu plus. Să vă ajute Dumnezeu să continuați", a declarat Gheorghe Roșu, directorul Spitalului Raional Râșcani. 

"Mari mulțumiri proiectului Edelweiss, care este un proiect social, cred că cel mai longeviv și cel mai mare proiect social în Republica Moldova", a zis Iurie Urzică, președintele Consiliului Raional Râșcani.

Prin această campanie, până în prezent, Edelweiss a oferit daruri pentru 17 mii de familii.

"E o plăcere de nedescris, când vezi oameni fericiți, familii fericite, frățiori, care își așteaptă surioarele acasă și noi ne dorim să vedem cât mai multe familii fericite aici, în Moldova", a menționat Lidia Cucoș, director executiv, Fundația Edelweiss.

Campania Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweis s-a extins până în prezent în 24 de maternităţi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu