Campania O NOUĂ VIAŢĂ, la Bălţi. Peste 300 de proaspete mămici au primit cutii-cadou

Embed:

Bebelușii care au venit pe lume în maternităţile din țară continuă să primească daruri din partea Edelweiss, în cadrul campaniei O nouă viață. Membrii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc au împărţit cadouri proaspetelor mămici la spitalul din Bălţi.

Mariana Ţurcan a născut cea de-a doua fetiţă. Fiica mai mare de 12 ani a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a Anişoarei. Tânăra mamă spune că produsele de primă necesitate pentru îngrijirea micuţei sunt o surpriză utilă şi plăcută.

"Vă mulţumim frumos şi echipei Edelweiss de asemenea un mare mulţumesc. Vă dorim prosperitate şi să ajutaţi în continuare şi alte mămici", a declarat Mariana Ţurcan. 

Într-adevăr, cutia-cadou este mult aşteptată în saloanele din maternităţi:

"Sunt binevenite, chiar ne-a bucurat foarte mult când am văzut a fost o mare plăcere. Sunt lucruri pe care unele mame nu pot să şi le permită, fiindcă sunt costisitoare", a declarat o mămică. 

Emoţiile pot fi văzute şi pe feţele tăticilor. Alexandru Bulmaga a asistat la naşterea primului său copil şi radiază de fericire.

Iar un bărbat apreciază atitudinea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss o are faţă de familii:

"Vă mulţumim pentru acest frumos cadou, care ni l-aţi oferit. să dea Domnul să fie totul bine şi fiecare familie fericre cât mai multă."

Maternitatea din oraşul Bălţi este una din cele mai mari din ţară.

"Maternitatea din Bălţi este a treia maternitate din ţară după numărul de naşteri, iar Campania O nouă viaţă vine în susţinerea familiilor. Noi ne bucurăm că putem să fim alături de bebeluşii de aici din Bălţi, de părinţii lor", a declarat director executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş. 

"Este binevenită şi când se va termina programul Fundaţiei Edelweiss ar fi bine ca statul să îşi asume aşa responsabilitate", a declarat directorul Centrului Perinatal din Bălţi, Petru Nedelciuc. 

Până acum, în cadrul Campaniei O nouă viață a Fundației Edelweiss, peste 300 de mame din municipiul Bălţi au beneficiat de cutii-cadou pentru nou-născuți. Acţiunea se desfăşoară în 24 de spitale din ţară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu