Campania "O nouă viaţă" continuă. Peste 330 de mămici au primit daruri pentru nou-născuţi

Embed:

Peste 330 de mămici, care adus pe lume bebeluşi în ultimele două săptămâni la Institutul Mamei şi Copilului, au primit în dar câte un set de produse pentru nou-născuţi.

Iniţiativa face parte din proiectului social "O nouă viaţă" lansat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".  

Fiecare set conţine scutece, haine, produse cosmetice, o saltea şi o pătură. Recent, preşedintele fundaţiei "Edelweiss" Vlad Plahotniuc a efectuat o vizită la maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi a Copilului, pentru a vedea cum se desfăşoară proiectul.

Mămicile s-au arătat recunoscătoare pentru produsele primite, extrem de necesare în primele luni de viaţă ale copilului.

Mai mult, acestea i-au mulţumit lui Vlad Plahotniuc şi pentru faptul că a contribuit la crearea condiţiilor mai bune în cadrul Institutului Mamei şi Copilului.

Campania "O nouă viaţă" a fost lansată acum două săptămâni de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Cutiile cu produse pentru bebeluşi vor fi oferite de tuturor mamelor care nasc la Institutul Mameii şi Copilului cel puţin până la finalul anului.

Iniţiativa este inspirată din programe naţionale de sprijin implementate de mai mulţi ani în state precum Finlanda şi Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu