Campania O NOUĂ VIAȚĂ a Fundaţiei Edelweiss a ajuns la maternitatea din Criuleni. Ce au primit în dar proaspetele mămici

Embed:

Echipa Edelweiss a vizitat maternitatea din Criuleni acolo unde din luna martie este în plină desfăşurare campania O nouă viaţă. În cele aproximativ patru luni, membrii fundaţiei au urat Bun venit pe lume la peste o sută de bebeluși.

"Venim din partea fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss şi avem un cadou pentru bebeluşii voştri. Le urăm bun venit pe lume şi vă felicităm cu un moment frumos pe care îl trăiţi" , a declarat Lidia Cucoș, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss

Lilia Petcov este una dintre fericitele mămici care au adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Ea spune că toate darurile sunt de preț, dar ursulețul oferit în dar de Edelweiss este cel mai frumos cadou.

"Lucruri necesare pentru primele zile de viaţă care trebuie să le oferim lor. Şi prima jucărie o va ţine minte. Frățiorii de acasă deja au aşa jucării", a spus proaspăta mămică Lilia Petcov.

Proaspetele mămici au fost nerăbdătoare să probeze hăinuțele pentru micuți.

"Pampers, jucării, costumaşe, şerveţele umede. Sunt bucuroasă şi vă mulţumim foarte mult. Toate sunt necesare."

"O prinde bine albul. Ne bucurăm că domnul Vlad Plahotniuc ne-a făcut aşa o bucurie mare pentru copii."

Sprijinul oferit de Fundația Edelweiss contribuie și la confortul psihologic al mămicilor, spun medicii.

"Femeile sunt satisfăcute că cineva se gândeşte la ele şi le oferă acest ajutor. Majoritatea le păstrează, uite asta ţi s-a dăruit la maternitate. Fiecare familie trebuie să le aibă în casă", a menționat Marina Demian, şefa Secţiei Obstretică-Ginecologie .

Până în prezent, peste 17 mii de familii au beneficiat de cutii cu produse pentru îngrijirea nou-născuților.

"Noi ne propunem prin campania O nouă viaţă să susţinem tinerele familii, să le acordăm ajutorul necesar. Le-am inclus în cutie obiectele de primă necesitate. Le urmăm un bun venit pe lume bebeluşilor din Criuleni",  a declarat Lidia Cucoș, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss

"Această campanie este îndreptată întru susţinerea copiilor. Fundaţia Edelweiss vine cu un suport destul de bun şi necesar. S-au mărit numărul naşterilor din oraşul Criuleni", a spus Veaceslav Burlac, preşedintele raionului Criuleni.

Campania O nouă viaţă a fost lansată acum doi ani la Institutul Mamei şi a Copilului. Proiectul va fi implementat în 24 de maternităţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu