Campania O NOUĂ VIAȚĂ a Fundaţiei Edelweiss a ajuns la maternitatea din Cantemir. Ce au primit în dar proaspetele mămici

Embed:

Proaspetele mămici din raionul Cantemir au un motiv de bucurie în plus. Ele au primit daruri din partea Edelweiss în cadrul campaniei O nouă viață. Echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc le-a adus pentru bebeluși tradiționalele cutii cu toate cele necesare pentru primele luni de viață.

Prima jucărie a micuţei Magdalena i-a fost oferită în dar de Fundaţia Edelweiss.

La maternitatea din Cantemir cutiile-cadou sunt împăţite din martie. Beneficiarii susţin că acesta reprezintă un ajutor important.

"Până în prezent au primit cadouri 170 de femei şi nou-născuţi, cadourile frumoase atât de utile şi necesare pentru ei", a spus Iurie Mihăescu, directorul Spitalului din Cantemir.

Campania O nouă viață a Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a fost lansată acum doi ani la Institutul Mamei şi Copilului. În prezent, acţiunea se desfășoară în 24 de maternităţi.

"Suntem fericiţi atunci când mamele chiar ne spun - vai ne doream să veniţi să fiţi alături şi de noi, să vină echipa Edelweiss la noi în vizită. Fiecare obiect pe care l-am inclus în cutie l-am ales cu mare drag pentru mămicile noastre", a declarat Lidia Cucoș, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss

Până acum, în cadrul campaniei O nouă viață aproximativ 17 mii de nou-născuți au beneficiat de cadouri din partea Fundației Edelweiss.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu