Campania "Nu dau, nu iau mită" continuă. Oamenii recunosc că uneori dau şpagă

Embed:

Locuitorii Capitalei spun nu corupţiei. Mulţi dintre ei s-au alăturat astăzi campaniei lansată de Publika TV "Nu dau, nu iau mită" şi au recunoscut în ce situaţii au fost nevoiţi să dea mită. Totodată, ei au avut ocazia să îl cunoscă pe aprigul luptător cu fenomenul corupţiei, SuperVoloc.

Unii din cei prezenţi la zidul Publika TV au recunsocut că, cel puţin o dată, au dat mită. Alţii ne-au spus că nu s-au confruntat cu astfel de situaţii.

"Am dat mită chiar la poliţişti. Vroiam să nu-mi ia permisul de conducere", a spus un om.

"Nu am dat şi nici nu am primit mită. Am lucrat 20 de ani în poliţie, dar nu am primit mită", a spus o altă persoană.

"Am dat mită şi mi-a părut rău că am dat degeaba. De atunci am zis că cât voi trăi şi cât voi fi nu voi mai da mită", a precizat o femeie.

Eroul principal al campaniei a împărţit plicuri trecătorilor şi i-a îndemnat să nu dea şi să nu ia mită.

"Nu este nimic deosebit aici, este o mituire. Lumea nu prea vrea să ia plicuri azi, cred că au luat data trecută şi au văzut că nu e nimic bun aici. Dacă acolo ar fi bani, presupun că plicurile acestea erau împărţite toate cu jumătate de oră în urmă", a declarat SuperVoloc.

Oamenii sunt sceptici în ceea priveşte combarterea fenomenului în ţara noastră.

"Deocamdată e imposibil la noi în ţară de luptat cu fenomenul corupţiei. Pentru început trebuie să schimbăm mentalitatea omului", a specificat o persoană.

Campania Publika TV "Nu dau, nu iau mită" se va încheia la mijlocul lunii noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu