Campania "Moldova are Glas" a ajuns la Sângerei. Una dintre problemele locuitorilor "este în toată ţara" (VIDEO)

Embed:

Echipa Publika TV a mers în oraşul Sângerei, ca să vadă cu ce probleme se confruntă cetăţenii. Oamenii se plâng de calitatea proastă a infrastructurii drumurilor şi a staţiei de epurare. Primarul spune că soluţii se vor găsi în curând şi toate problemele vor fi rezolvate.

Locuitorii oraşului Sângerei se plâng de starea proastă a drumurilor, dar şi de mirosul insuportabil care vine de la staţia de epurare.

"Din punctul meu de vedere ar fi ca drumurile să fie puţin mai bune", spune un bărbat.

"Situaţia drumurilor e foarte rea, nu doar la noi dar în toată Moldova. Şi staţia de epurare are un miros foarte dăunător şi nici nu e frumos", afirmă o femeie.

"Drumurile sunt foarte rele, într-adevăr. Am şi eu maşină şi o dată în an trebuie să strâng bani ca să fac reparaţie la maşină. Autorităţile spun că vom ... şi nu mai fac nimic. Fac pe bucăţi, pun cenuşă aici în borţile astea, ruşine să le fie", zice un alt bărbat.

Autorităţile locale promit că cel puţin strada centrală din oraş, care are o lungime de şapte kilometri, va fi reparată în scurt timp.

"Proiectul pentru ca să reparăm drumul central cu captarea apelor fluviale costă 56 de milioane de lei. Am dus discuţii cu reprezentanţii Ministerului Drumurilor şi Construcţiilor care ne-au asigurat că dacă avem proiectul se vor implica şi ne vor acorda surse financiare", a declarat primarul oraşului Sângerei, Vasile Doga.

Vineri, Campania "Moldova are Glas" va ajunge în oraşul Făleşti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu