Campania "Fii mai bun de Crăciun". Luptă pentru a-și transforma visul în realitate (VIDEO)

Astăzi, în cadrul campaniei Canal 2 „Fii mai bun de Crăciun” vă prezentăm un adevărat model de optimism. Dacă vă merge greu și credeți că nu mai aveți puteri pentru a lupta cu sărăcia, de exemplu, uitați-vă în ochii Cristinei. O tânără care este convinsă că va reuși să devină profesoară de engleză chiar dacă a trebuit să abandoneze școala pentru că este legată de aparatul de dializă, fără de care s-ar stinge ca o lumânare.

Coșmarul Cristinei a început acum patru ani, când fata își ajuta frățiorul mai mic să își facă temele pentru acasă.

„Am plecat la Chişinău iar acolo doamna nefrolog mi-a spus că ceva cu rinichii.Atunci, aşa m-am pierdut dar m-am luat în mâini şi am spus că trebuie să mergem mai departe.

Mama Cristinei, Valentina Filimon își amintește și acum despre ziua în care i s-a spus că rinichii fiicei nu mai funcționează.

„Nici nu m-am gândit niciodată că aşa diagnoză o să fie la dânsa. Foarte mi-a fost jale şi nu puteam să mă reţin ca şi acum”, a spus mama Cristinei, Valentina Filimon.

Calvarul dializelor interminabile a început acum patru ani. Cristina spune că de fiecare dată în drum spre Chișinău visează la același lucru.

„Mă gândesc că o să îmi fac un transplant de rinichi şi nu o să mă mai duc acolo.”

Cristina are o indemnizaţie de 1350 de lei lunar, iar din aceşti bani, tânăra mai face economii pentru medicamente.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI.

Campania "Fii mai bun de Crăciun" se va încheia de Crăciun pe stil nou, cu o ediție specială la care vor fi invitați toți protagoniștii proiectului. Rămâneți la Canal 2.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu