Campania "Fă ceva bun pentru Chişinău", lansată de Silvia Radu, continuă. Un teren de joacă modern, amenajat în Buiucani

Embed:

Bucurie mare pentru copiii care locuiesc într-un bloc de pe strada Alba Iulia din Capitală. Un agent economic a amenajat în curtea lor un teren de joacă modern. Acţiunea a avut loc în cadrul campaniei "Fă ceva bun pentru Chişinău", lansată Silvia Radu.

Cei mici s-au grăbit să testeze noul spaţiu de joacă:

"Mie cel mai mult îmi place în leagăn, la bara ceea de acolo albastră şi la tobogan."

"Este foarte bine că aici pot să mă joc cu prietenii mei."

Părinţii se bucură că cei mici se vor distra în siguranţă aproape de casă:

"Era un teren foarte vechi pentru că avea aproximativ 25-30 de ani. Acum este un teren nou foarte practic pentru copii. Şi e bine că înafară de faptul că copii se joacă la teren ei se şi mai împrietenesc."

"Locuim în acest bloc. Este foarte aproape de noi, iar fiica e tare fericită."

Agentul economic promite să amenajeze mai multe terenuri de joacă de acest fel.

"Ne-am alăturat acestui proiect şi timp de trei zile au fost încheiate toate lucrările începând de la demontare până la amenajarea acestui teren de joacă. Asemenea proiecte ne propunem să realizăm şi în curţile grădiniţelor", a spus directorul de marketing a unei companii, Vitalie Crupenencov.

Silvia Radu a declarat că este mândră de faptul că proiectul care l-a iniţiat când era în funcţia de primar interimar are succes.

"Ceea ce s-a reuşit pe parcursul acestei electorale e să consolidăm conştiinţa civică a agenţilor economici şi apersoanelor private. Oamenii se bucură de oraşul lor, îl iubesc foarte mult şi acest lucru este mult mai important decât rezultatul la alegeri", a declarat fostul primar general interimar al Capitalei, Silvia Radu. 

Pentru amenajarea acestui teren de joacă s-au investit aproape 10.000 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu