Campania "Eu sunt Moldova", la Mileştii Mici. Oamenii sunt mândri de bogăţia din localitatea lor (VIDEO)

Embed:

Campania Publika TV "Eu sunt Moldova" îşi continuă traseul. Jurnaliştii Publika TV au arborat deja un tricolor în satul Mileştii Mici din raionul Ialoveni.

"Bună ziua şi bine aţi venit. Suntem o comună binevoitoare, plină de bucurie când vedem că multă lume încearcă să ne viziteze şi întotdeauna suntem binevoiţi să tindem spre mai mult şi spre mai mare", a declarat primarul satului Mileştii Mici, Lilian Carmanu.

Gospodarii din Mileştii Mici, fără nici un pic de reţinere se declară patrioţi ai neamului şi spun că vor munci în continuare pentru prosperarea ţării.

"Avem spiritul de patriotism că ne-am născut în această ţară, reieşind din problemele care persistă, dar în primul şi-n primul rând este spiritul de moldovean curge în sângele fiecărui om şi asta cred că este cel mai important", susţine profesoara Daniela Nedelciuc.

Oamenii sunt deosebit de mândri de galeriile subterane în care este păstrată cea mai mare bogăţie a localităţii lor.

"Produsul acela de cea mai înaltă calitate şi hrubele  sunt unice în lume. Sunt înregistrate în Cartea Recordurilor Guines cu cea mai mare colecţie din lume. 1.55 de milioane de sticle şi 52 de km valorificaţi ca hrube de păstrare a vinurilor de calitate", spune directorul vinăriei "Mileştii Mici", Gheorghe Castraveţ.

De astăzi, tricolorul Republicii Moldova va flutura falnic în centrul satului Mileştii Mici.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu