Campania "Consumă responsabil" continuă. Ajutaţi-ne să vă putem ajuta

Embed:

Înşelătoria e încă răspândită la scară largă în Moldova. Mulţi oameni ajung să achite un pumn de bani pentru mărfuri sau servicii, ca apoi să constate că au fost traşi pe sfoară.

Totuşi, vina este nu doar a escrocilor, ci şi a cumpărătorilor, care nu reacţionează adecvat în asemenea situaţii. Or, fiecare abuz nereclamat îi încurajează pe cei care fac bani din contul sărăciei altora să continue în aceeaşi manieră.

Campania "Consumă responsabil", lansată de Publika TV, are scopul de a-i ajuta pe oameni să-şi cunoască drepturile şi să participe nemijlocit la curmarea acestor ilegalităţi. 

Zeci de oameni au răspuns deja apelului nostru şi ne-au contactat, iar noi, la rândul nostru, am început să investigăm situaţiile semnalate. Dacă aţi aflat despre un caz de încălcare a drepturilor consumatorilor, vă îndemnăm să ne anunțați la numărul de telefon 022 815-563, la adresa de email contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar noi vom avea grijă ca despre el să afle o ţară întreagă.

Ajutaţi-ne să vă putem ajuta!Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu