CAMIONUL MORȚII, NOI REŢINERI. Migranții decedați ar fi ajuns în Europa prin Rusia

Embed:

Cei 39 de imigranți găsiți morți luna trecută într-un camion frigorific lângă Londra ar fi trecut prin Rusia înainte să ajungă în Germania, de unde au urcat în tirul cu destinația Marea Britanie.

Autoritățile vietnameze au reținut un bărbat bănuit că ar face parte dintr-o rețea de traficanți care transportă muncitori din Asia de Sud spre Europa.      Bărbatul ar fi locuit ceva timp în Rusia și a început să transporte clandestin concetățeni în Germania.

În total, în acest caz, 11 oameni au fost arestați în Vietnam. 

Astfel, în ultimii ani, Rusia, Ucraina și Belarus s-au transformat în puncte de tranziție spre Europa de Vest pentru migranții ilegali de pe continentul asiatic.

Ei sunt duși în aceste trei țări, unde așteaptă de la câteva zile până la câteva luni pentru a-și continua drumul. Ulterior, ei sunt transportați spre Țările Baltice, Polonia, România sau Bulgaria, de unde sunt urcați de obicei în camioane frigorifice pentru a ajunge în Germania sau Marea Britanie. Una dintre aceste călătorii s-a încheiat tragic, după ce 39 de oameni au înghețat înainte să ajungă la destinație. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu