Camioanele cu ardezie au ajuns în satele afectate de ploaia cu grindină de sâmbătă seara (FOTO/VIDEO)

Embed:

Două camioane cu 200 de foi de ardezie  au ajuns în localităţile afectate de ploaia cu grindină de sâmbătă seara, iar altele patru cu 1.456 foi de ardezie urmează să ajungă pe parcursul acestei zile.

"Astăzi au încărcat deja două camioane și încă două camioane. Și mâine o să fie mai multe camioane. O să încercăm să contractăm careva agenți economici ca să putem transporta cât mai rapid ajutorul pentru sinistrați", a spus directorul general al Agenției Rezerve Materiale, Nicolae Hâncu. 

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale intervenit în forță pentru acordarea ajutorului oamenilor, casele cărora au fost afectate de grindina căzută în seara zilei de 18 iunie.

Salvatorii au format mai multe sectoare de lucru în localitățile Petrești, Medeleni, Todirești, Romanovca, Bumbăta, Blindești și Valea Mare din raionul Ungheni.

În această noapte, pentru intervenție urgentă, în raionul Ungheni au fost dislocați în regim de alertă 90 de salvatori cu 7 unități de tehnică din cadrul Detașamentului căutare-salvare nr. 2 din mun. Bălți.

Angajații serviciului au intervenit pentru acordarea ajutorului și descărcarea materialelor de construcție în 47 de gospodării afectate de ploaia cu grindină.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu