CAMERUNEZII, "LEI NEMULȚUMIȚI". Seedorf şi Kluivert au fost demişi din funcție

Măsuri radicale la echipa naţională de fotbal a Camerunului luate de federația de profil din această țară africană. Selecţionerul Clarence Seedorf şi secundul său Patrick Kluivert, ambii - foști internaționali olandezi, au fost demişi din funcţii.

Federaţia Cameruneză de Fotbal a emis un comunicat de presă, prin care anunţă că membrii Comitetului Executiv şi Ministerul Educaţiei şi Sportului au decis să renunţe la antrenori din cauza evoluţiei slabe a "leilor neîmblânziți" la ultima ediție a Cupei Africii pe Națiuni, încă în desfășurare în Egipt.

Camerunul a fost eliminat încă din faza optimilor de finală ale competiţiei după înfrângerea cu 2-3 suferită în fața Nigeriei.

Seedorf şi Kluivert au fost instalaţi la timona echipei ”leilor neîmblânziți” în luna august a anului trecut. Cu cei doi foşti mari fotbalişti pe banca tehnică, reprezentativa ţării africane a disputat 12 partide, din care a câştigat doar 4.

Camerunul are la dispoziţie doi ani pentru a-și reconstrui echipa națională înaintea următoarei ediții a Cupei Africii pe Naţiuni, pe care o va organiza.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu