„Camerista lui Strauss-Kahn” a oferit primul interviu: Din cauza lui sunt tratată ca o prostituată. Vreau ca el să meargă la închisoare

Embed:

După ce a evitat presa mai mult de două luni, Nafissatou Diallo, camerista care îl invinueşte pe fostul şef al FMI de agresiune sexuală, a oferit revistei Newsweek un interviu, în care a vorbit despre incidentul care a avut loc la New York.

Femeia a declarat că chiar dacă ex-şeful FMI este fost favorit în cursa prezidenţială din Franţa şi se bucură de multă putere şi bani, ea rămâne ferm pe poziţia sa şi speră că Dominique Strauss-Kahn va fi pedepsit cu închisoare.

"Din cauza lui sunt tratată ca o prostituată.Vreau ca el să meargă la închisoare. Vreau să ştie că există locuri în care nu-şi poate folosi puterea, unde nu-şi poate folosi banii. Le-am spus anchetatorilor ce mi-a făcut acest bărbat. Acest lucru nu s-a schimbat niciodată", a adăugat Nafissatou Diallo.

Ea a povestit în detalii cum Strauss-Kahn ar fi încercat să o violeze şi a descris în termeni duri ceea ce s-a întâmplat în camera luxoasă, potrivit versiunii sale.

Menţionăm că, din 14 mai 2011 până în prezent, camerista se ascunde, împreună cu fiica sa de 15 ani, într-un hotel ţinut în secret.

Informaţii despre trecutul dubios al femeii au adus prejudicii credibilităţii sale. Ea a discutat, la câteva ore după presupusele fapte, cu un traficant deţinut, despre interesul de a continua cu acuzaţiile împotriva fostului ministru francez, conversaţie care a fost înregistrată, potrivit presei.

Justiţia americană a decis la 1 iulie să-l elibereze condiţionat pe Strauss-Kahn, evocând dubii cauzate de mărturia cameristei.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu