Camerista care îl acuză pe fostul şef al FMI de agresiune sexuală a fost violată

Embed:

Camerista care îl acuză pe fostul şef FMI de agresiune sexuală, a fost violată. Cel puţin asta reiese din analizele medicale efectuate la câteva ore după incidentul din 14 mai, dintr-un hotel din New York, scrie cotidianul francez "L'Express". Avocaţii Lui Dominique Strauss Kahn încearcă acum să demonstreze că raportul medical nu este credibil.

Camerista ar fi ajuns la spitalul Roosevelt la trei ore după presupusa agresiune şi i-ar fi spus medicului care a examinat-o că a fost împinsă la podea şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat din hotelul în care lucra. Avocatii lui Strauss-Kahn au ripostat, şi prin intermediul unui comunicat au declarat că raportul medical al femeii este unul "dubios".

Acesta se bazează exclusiv pe declaraţia martorului, adesea lipsit de credibilitate", spun ei. Arestat la 14 mai, Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat condiţionat la începutul lunii iulie, după ce au apărut contradicţii în declaraţiile cameristei. Fostului director al FMI nu i-a fost încă restituit paşaportul şi nu poate părăsi teritoriul Statelor Unite.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu