CAMERA ASCUNSĂ: Momentul în care viceprimarul Vlad Coteţ CERE MITĂ (VIDEO)

Embed:

"Semnătura mea contra unei recompense. În rest - vă descurcaţi singuri." Aşa discuta viceprimarul Capitalei, Vlad Coteţ, cu cei pe care-i primea în audienţă.

Centrul Naţional Anticorupţie a făcut publice imagini video, surprinse în biroul funcţionarului. În discuţii similare este implicat şi adjunctul arhitectului principal al oraşului, Radu Blaj.  

Înregistrările de la primărie au fost făcute de angajaţi ai CNA. Viceprimarul Vlad Coteţ a fost de acord să semneze nişte acte dubioase în schimbul unei recompense. Mai mult, viceprimarul le explică celor care îi oferă mită că ia banii doar pentru a-și pune semnătura, nu şi pentru a le rezolva problemele.

În discuţii mai apare un nume. Oamenii întreabă dacă nu vor exista probleme din partea adjunctului arhitectului principal al Capitalei, Radu Blaj.

Viceprimarul a promis că va influenţa şi alţi colegi de-ai săi.

Сoteţ nu este foarte amabil cu oaspeții săi în conversații.

În biroul viceprimarului apar și alte persoane, care se înţeleg cu el în privința demolării unei clădiri de importanţă istorică.

Vlad Coteţ şi adjunctul arhitectului principal, Radu Blaj, au fost reţinuţi în data de 25 mai, fiind bănuiţi că ar fi luat mită două mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu