Calvarul prin care a trecut o moldoveancă în Italia: Zece ani de bătăi și agresiune sexuală

După zece ani în care a suportat bătăile și agresiunea sexuală din partea soțului, o moldoveancă în vârstă de 33 de ani și-a luat inima în dinți și l-a denunțat pe agresor.

Femeia a plecat în Italia în 2006, după o perioadă a început o relație cu un moldovean. La început bărbatul era foarte atent și se comporta bine. Calvarul a început după nașterea primului copil. Bărbatul a devenit violent, iar fiecare bătaie culmina cu agresiune sexuală, scrie stirilocale.md.

În 2009 bărbatul și-a forțat soția să locuiască sub același acoperiș cu 8 prieteni și o dansatoare într-un club de noapte, cu care moldoveanca bănuia că soțul ei are o aventură.

Bătăile și violența au continuat chiar și după apariția celui de-al doilea copil. Bărbatul dispărea cu zilele fără să-i pese de familie. La începutul anului în familia celor doi moldoveni a mai apărut un copil.

Ultima ceartă a fost picătura care a umplut paharul, iar moldoveanca a decis să-și denunțe soțul agresiv, care ani la rând a terorizat-o și i-a făcut viața un calvar. Bărbatul în vârstă de 33 de ani este cercetat pentru violență în familie.

Femeia împreună cu cei trei copii a fost cazată într-un centru antiviolență.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu