Calmâc, după întrevederea cu Rogozin: Ţinem mult la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii din Rusia

Embed:

Ţinem mult la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii tradiţionali, în spcecial cu cei din Federaţia Rusă. Declaraţia a fost făcută de vicepremierul, ministrul Economiei, Octavian Calmâc, după întrevederea cu vicepremierul rus, Dmitrii Rogozin.

"Am discutat cu Dmitri Rogozin despre problematica taxelor vamale, în speranța că vom soluționa lacunele existente. Am atins şi subiectul serviciului de transport, posibilitate extinderii. Am discutat şi situația din sectorul energetic. Cel mai important este să definitivăm foaia de parcurs ce va cuprinde toate elementele cheie de colaborare în domeniul economic", a precizat vicepremierul de la Chişinău.

La rândul său, vicepremierul rus Dmitrii Rogozin, a precizat că delegaţia rusă venită la Chişinău este una solidă: "Din păcate delegaţia noastră nu am fost de doi ani în Moldova, în special în Chişinău. S-au schimbat multe lucruri. Avem despre ce discuta. Privind relaţiile bilaterale moldo-ruse pentru colaborare economică consider că este important să găsim soluţii", a precizat Rogozin.

PUBLIKA.MD aminteşte că vicepremierul rus Dmitrii Rogozin a venit astăzi în Moldova pentru o vizită de două zile.

Dmitrii Rogozin se va întâlni şi cu liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, dar şi cu mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei din stânga Nistrului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu