Călin Vieru îl îndeamnă pe Andrei Năstase să se retragă din cursa electorală: Nu îi va putea reprezenta onorabil pe locuitorii din Capitală

Embed:

Călin Vieru, candidatul independent pe circumscripţia 33 din Chişinău, îl îndeamnă pe contracandidatul său, Andrei Năstase, să se retragă din cursa electorală în favoarea concurenţilor unionişti.

Într-un apel public, Vieru susţine că Năstase nu îi va putea reprezenta onorabil pe locuitorii din Capitală, deoarece este antrenat în lupta electorală la nivel național şi nici nu le va putea reprezenta interesele celor care pledează pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Călin Vieru spune că Năstase ar demonstra că este un politician care se gândeşte cu adevărat la alegători, dacă se va retrage din cursa pentru circumscripţia uninominală.

Călin Vieru subliniază că, deşi a studiat la Iaşi, Andrei Năstase candidează împotriva unioniştilor. Mai mult, acesta nu a avut până acum o poziție tranşantă pentru Unirea Moldovei cu România. Vieru îi amintește lui Năstase şi de protestele la care a participat împreună cu Dodon şi Usatîi, pe care îi numeşte unelte ale Kremlinului.

În replică, Andrei Năstase l-a luat peste picior pe oponentul său politic şi i-a răspuns pe un ton superior.

"Ce ar fi eu acuma să comentez toţi candidaţii, declaraţiile tuturor candidaţilor. Şi apoi, imaginaţi-vă că eu acum aş face o declaraţie despre Donald Trump, de exemplu. S-ar apuca Donald Trump să-mi comenteze mie declaraţiile? Egalitatea există doar în matematică", a declarat Andrei Năstase, lider al PPDA.

Fostul deputat liberal - democrat, Călin Vieru, va concura în circumscripţia 33 cu democratul Constantin Ţuţu, reprezentantul blocului ACUM, Andrei Năstase, candidatul independent Andrei Nastas, dar şi cu reprezentantul PSRM, Vladimir Roşca. Circumscripţia cuprinde localităţile din suburbiile municipiului Chişinău: Bacioi, Codru, Durleşti, Sângera şi Truşeni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu