Călin Vieru a fost deposedat de paşaportul diplomatic. Vezi cum s-a întâmplat

Embed:

A vrut să meargă în vacanţă, în Turcia, dar a făcut cale întoarsă de la Aeroportul Internaţional Chişinău. Abia acolo, fostul deputat PLDM, Călin Vieru a aflat că paşaportul său diplomatic a fost anulat, scrie stireazilei.md.

"Eu am rămas cu biletele pierdute, cu foile pierdute, cu vacanţa. Am apelat la cineva de la Ministerul de Externe întrebându-l ce s-a întâmplat. Persoana responsabilă pentru aşa ceva mi-a răspuns că aşa e legea", a relatat Vieru.

Fostul deputat susţine că nu a fost preîntâmpinat în niciun fel: nici telefonic, nici verbal, nici scris, nici măcar electronic.

Ministerul de Externe respinge acuzaţiile şi spune că Vieru a fost informat, încă la mijlocul lunii martie, despre necesitatea predării paşaportului diplomatic. În acest sens, Departamentul Consular a trimis Parlamentului o scrisoare oficială.

Călin Vieru a mai fost întors o dată din drum. S-a întâmplat în luna ianurie a acestui an. Atunci, fostul deputat liberal-democrat a făcut cale întoarsă de la punctul de trecere din Dubăsari. El intenţiona să ajungă în Ucraina.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu