CALIFICARE PE MUCHIE DE CUŢIT. Pliskova a dispus de Williams cu scorul de 6-4 4-6 7-5

Embed:

Partidă de un dramatism aparte în turneul feminin de la Australian Open. Tenismena cehă Karolina Pliskova s-a calificat pe muchie de cuţit în semifinale în detrimentul americancei Serena Williams, pe care a învins-o după trei seturi.

Partida a fost una intensă, cehoaica a câştigat primul set cu 6-4, iar Williams şi l-a adjudecat cu acelaşi scor pe cel secund. În actul decisiv, americanca a jucat formidabil, a condus cu 5-1 şi a avut o minge de meci, pe care, însă, a ratat-o.

Pliskova a revenit fabulous și s-a ajuns la scorul de 5-4, când Williams a avut alte 3 mingi de meci, dar jucătoarea cehă le-a salvat şi pe ele. Pliskova a dominat finalul şi s-a impus în cele din urmă cu 7-5, ajungând astfel în semifinale.
 
" De fapt, reuşesc deseori comeback-uri, dar de obicei când sunt condusă cu un set sau un break. Cred că e cel mai bun comeback în viaţa mea", a spus tenismena din Cehia, Karolina Pliskova.

Pliskova urmează să joace în careul de aşi cu tenismena japoneza Naomi Osaka. Aceasta a trecut de ucraineanca Elina Svitolina cu 6-4 6-1.

Atât Osaka, cât şi Pliskova vor evolua în premieră în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Australian Open.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu